Sediul oricărei firme este mai mult decât o carte de vizită, devenind expresia valorilor afacerii respective. Orice echipă și orice business ar trebui să țină cont de acest factor, indiferent de domeniul în care activează, mai ales atunci când vine vorba de un mediu de lucru în care interacționează mai multe persoane. Atunci când pășești într-o casă, îți faci o primă impresie despre cei care o locuiesc. Când intri în sediul unei firme îți poți face o idee despre domeniul de activitate, despre echipa care lucrează acolo, inclusiv despre etica muncii din locul respectiv. Prima impresie este cea care ne va determina să revenim sau nu în unele locuri.

Toate aceste aspecte au fost luate în considerare de noi când am ales sediul pentru Bizkuit. Am ales un loc cu personalitate, care să ne ofere în fiecare zi inspirație, amplasat cât mai aproape de zona centrală, dar totuși departe de tumultul cotidian. Pe parte arhitecturală, am păstrat aerul vintage al casei pentru amenajarea birourilor și a zonelor comune, dar prin mobilier, accesorii și iluminat am adus prospețimea modernă a stilului scandinav. Designerii echipei Acolada au reușit, astfel, să creeze o atmosferă caldă și primitoare, în care și noi, și clienții să ne găsim liniștea și confortul necesar activităților desfășurate.

birou sedinte

Spațiul de lucru este, cel puțin pentru noi, mai mult decât un birou, un scaun și un laptop și de aceea ne-am dorit să ne bucurăm de un ambient cât mai plăcut, cu multă verdeață pentru un plus de bună-dispoziție, știut fiind că plantele contribuie la îmbunătățirea puterii de concentrare și la reducerea stresului. Chiar și sala pentru coaching de afaceri ne întâmpină cu un aer vesel și relaxat, într-o cromatică primitoare, pentru că la noi chiar și cele mai serioase activități nu trebuie să ne dea dureri de cap.

Pentru amenajarea exterioară a sediului Bizkuit am vrut un spațiu care să ne trimită la zilele relaxate ale copilăriei. Așadar, grădina de vară, razele vesele ale soarelui, pisicile leneșe tolănite în iarbă, hamacul de sub tei, toate aceste detalii jucăușe ne trimit cu gândul la zilele când viața se măsura în cât de mult am râs și cât de mult ne-am jucat. Și pentru clienți ne-am dorit spații în care să putem discuta relaxați despre afacerea lor și să găsim, împreună cu ei și colegii de la Kibrit, cele mai eficiente metode pentru creștere a rezultatelor. Un ambient prietenos, care te îmbie la colaborare și-ți crează o stare de bine, cu certitudine va duce la o mai bună înțelegere, de către toți cei implicați.

gradina

Și, dacă nu ne credeți că atunci când pășiți în sediul nostru grijile rămân la ușă și că, la plecare, veți avea mai multe răspunsuri, idei și direcții pentru afacerea voastră decât întrebări, vă invităm să vă convingeți singuri. Adresa noastră – Iași, strada Călărași numărul 27, casa albă cu tei. Vă așteptăm la o cafea?

echipa bizkuit